Force

U bent hier

Force

Laag verbruik
5 jaar of 200.000 km garantie en assistentie
Fiscaal vriendelijk
100% Japans
Grote laadruimte
  • Hardtop Force Pro
  • Bedliner + rubberen koffermat
  • Beschermstrip achterklep
  • Tapijten, wettelijke ISUZU-kit
  • Radio-CD-Bluetooth
De D-Max Force is de L AC versie van de D-Max, met een handig accessoire pakket. Hiernaast vind je enkele items die standaard op elke D-Max Force zitten. Deze pick-up is een solide en robuuste werkmakker waar je steeds op kan rekenen. Zowel verkrijgbaar in Extended Cab als in Double Cab.

Exterieur

Interieur

5 JAAR OF 200.000 KM GARANTIE & ASSISTENTIE

Op zoek naar onbeperkte gemoedsrust? U krijgt het standaard bij uw ISUZU. Allereerst omdat die is gebouwd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan bieden wij een garantie die net zo goed is als uw ISUZU:

  • 5 jaar of 200.000 km garantie* **
  • 5 jaar of 200.000 km ISUZU Assistance **

Deze garantie is geldig op de motor, de versnellingsbak, de struurinrichting, de ophanging en het remsysteem. De waarborg is geldig in de landen van de EU en in de vrije europese marktzone. ISUZU stelt deze unieke waarborg van 5 jaar of maar liefst 200.000 km (!) voor voertuigen ingevoerd door ISUZU BENELUX en verkocht door het officiële ISUZU net in de BENELUX (verschillen zijn mogelijk volgens het land en het model).

EXTRA VOORDELEN VOOR ISUZU-RIJDERS

2 jaar waarborg op afzonderlijk aangekochte originele onderdelen ISUZU geeft 2 jaar waarborg op originele ISUZU onderdelen en accessoires.

* De commerciële waarborg is niet geldig voor batterijen, slijtage- of onderhoudsonderdelen, audio/navigatie (2 jaar), na geplaatste accessoires (2 jaar waarborg volgens de waarborg van de fabrikant).

** Onderhevig aan voorwaarde (zie voor details in het waarborgboekje meegeleverd bij de wagen)

Klaar voor de ultieme rijervaring?