Getuigenissen

U bent hier

Isuzu rijders aan het woord ...

"De redders aan zee maken reeds verschillende jaren gebruik van de D-Max. We kunnen ons heel vlot over het (nat en droog) strand verplaatsen en zelfs het trekken van zware trailers en boten is geen probleem voor deze patser. Dankzij de D-Max kunnen we onze taken in alle omstandigheden perfect uitvoeren en wordt het strand een stukje veiliger. Bedankt!"

"Al 5 jaar trekken onze cameraploegen uit met de D-Max van Isuzu. Een partnership waar wij alleen maar positieve ervaringen mee hebben én waar we heel trots op zijn. Het zorgt voor een ‘opvallende’ aanwezigheid op tal van evenementen waar onze themazender aandacht aan besteedt. Daarnaast doorkruisen wij met de D-Max alle mogelijke én zelfs bijna onmogelijke terreinen, zowel op het platteland als in bosrijke gebieden. Voor onze opdrachten is dat een serieuze meerwaarde. De D-Max laat ons nooit in de steek, ook niet in moeilijke omstandigheden… en dat blijft voor de cameraploegen, die naast het zwaar terrein ook op veel gewone wegen rijden, een belangrijk gegeven."

"Twee jaar geleden moest ik op zoek naar een nieuwe wagen om mijn paardentrailer te trekken. Mijn garagist bood mij een Isuzu D-Max te koop aan. Toen ik de wagen zag, was ik onmiddellijk verkocht door zijn stoere look en karakter. Nog dezelfde week ging ik terug voor een testrit. Was me dit een aangename rit, het karakter dat hij uitstraalde kwam nu ook tot uiting op de weg. Al snel had ik begrepen een echt werkpaard in handen te hebben, maar toch reed hij met de nodige souplesse. Mijn keuze was gemaakt, deze wagen werd mijn nieuwe parade paard. Als internationaal dressuurruiter leg ik vele kilometers af en is een zeer betrouwbare en veilige wagen onontbeerlijk. Voor mijn Isuzu D-Max is geen werk te zwaar, het trekken van mijn paardentrailer is nog steeds een fluitje van een cent. Een echte partner waar ik en mijn paarden alle dagen op kunnen vertrouwen. Een echte aanrader!"

Wil jij ook jouw Isuzu-ervaring delen? Stuur dan een mailtje naar marketing@isuzu.be!