Getuigenissen

U bent hier

Isuzu rijders aan het woord ...

"De redders aan zee maken reeds verschillende jaren gebruik van de D-Max. We kunnen ons heel vlot over het (nat en droog) strand verplaatsen en zelfs het trekken van zware trailers en boten is geen probleem voor deze patser. Dankzij de D-Max kunnen we onze taken in alle omstandigheden perfect uitvoeren en wordt het strand een stukje veiliger. Bedankt!"

"Twee jaar geleden moest ik op zoek naar een nieuwe wagen om mijn paardentrailer te trekken. Mijn garagist bood mij een Isuzu D-Max te koop aan. Toen ik de wagen zag, was ik onmiddellijk verkocht door zijn stoere look en karakter. Nog dezelfde week ging ik terug voor een testrit. Was me dit een aangename rit, het karakter dat hij uitstraalde kwam nu ook tot uiting op de weg. Al snel had ik begrepen een echt werkpaard in handen te hebben, maar toch reed hij met de nodige souplesse. Mijn keuze was gemaakt, deze wagen werd mijn nieuwe parade paard. Als internationaal dressuurruiter leg ik vele kilometers af en is een zeer betrouwbare en veilige wagen onontbeerlijk. Voor mijn Isuzu D-Max is geen werk te zwaar, het trekken van mijn paardentrailer is nog steeds een fluitje van een cent. Een echte partner waar ik en mijn paarden alle dagen op kunnen vertrouwen. Een echte aanrader!"

"Al 5 jaar trekken onze cameraploegen uit met de D-Max van Isuzu. Een partnership waar wij alleen maar positieve ervaringen mee hebben én waar we heel trots op zijn. Het zorgt voor een ‘opvallende’ aanwezigheid op tal van evenementen waar onze themazender aandacht aan besteedt. Daarnaast doorkruisen wij met de D-Max alle mogelijke én zelfs bijna onmogelijke terreinen, zowel op het platteland als in bosrijke gebieden. Voor onze opdrachten is dat een serieuze meerwaarde. De D-Max laat ons nooit in de steek, ook niet in moeilijke omstandigheden… en dat blijft voor de cameraploegen, die naast het zwaar terrein ook op veel gewone wegen rijden, een belangrijk gegeven."

"Als land- en bosbouwjournalist heb ik nood aan een degelijke wagen, die mij brengt waar ik moet zijn. De machines bevinden zich meestal niet langs de openbare weg, en tussen de openbare weg en de machines zijn het dikwijls modderige bos- en veldwegen. Toen ik voor de keuze stond om een pick-up aan te schaffen heb ik verschillende merken getest in verschillende omstandigheden. Elk kwam naar voor met zijn specifieke voordelen, maar de Isuzu D-Max combineerde alles op een manier dat ik het graag had. Hij was voor mij de beste in het veld en bos, en hoewel de offroad-banden zorgen voor verhoogd rijgeluid, is het comfort op de openbare weg ook goed. Tijdens een Isuzu Experience Day had ik de kans mijn D-Max nog verder te drijven dan wat ik gewoon was, onder deskundige begeleiding van de Isuzu product specialisten. Hierdoor kon ik de afgelopen tijd mijn D-Max nog intensiever gebruiken. Behalve het rijcomfort on-road en de capaciteiten off-road is ook het trek- en laadvermogen een pluspunt voor mij. Geregeld moet er eens een machine over langere afstand getransporteerd worden of zijn er onderdelen nog voor tests in het veld. Met de D-Max kan dit zonder problemen in alle veiligheid."

"Als media-adviseur in de constructie- en landbouwwereld ben ik vaak de weg op om bedrijven en werven te bezoeken. Ik heb dus een wagen nodig die goed ligt op de weg, maar ook de laatste meters offroad kan afleggen. Daarom viel mijn keuze op een Isuzu D-Max. Afgelopen jaar heb ik met de Isuzu D-Max 60.000 kilometer afgelegd. Ook voor lange afstanden is dit dus ook de perfecte wagen. In die 60.000 kilometer heb ik mijn D-Max op verschillende manieren kunnen testen: trekvermogen, offroad capaciteiten, de capaciteit van de laadbak. Stuk voor stuk allemaal goedgekeurd en voor herhaling vatbaar."

Wil jij ook jouw Isuzu-ervaring delen? Stuur dan een mailtje naar marketing@isuzu.be!