Private lease

WAT IS PRIVATE LEASE?

Een interessante optie voor elke particuliere klant! Private Lease is een langetermijnverhuur tegen een vaste maandelijkse huurprijs inclusief diensten, voor een volledige gemoedsrust. U kiest de wagen die voldoet aan uw behoeften en binnen uw budget past. Qua motorisatie & opties: u configureert de wagen naar uw persoonlijke voorkeur. Vervolgens kiest u een jaarlijks aantal kilometers en een looptijd die het beste past bij uw rijgewoonte.

 

KIEZEN VOOR PRIVATE LEASE*, DAT IS KIEZEN VOOR GEMOEDSRUST ACHTER HET STUUR!

Deze diensten zijn standaard inbegrepen in jouw contract

Private Lease

Een gepersonaliseerde wagen

Vaste maandelijkse huurprijs

Onderhoud en reparatie*

Europese pechverhelping*

Zomerbanden*
Winterbanden kunnen toegevoegd worden aan het contract

Vervangwagen*

Verzekeringen (BA-verzekering, rechtsbijstandsverzekering en bestuurdersverzekering)**

Tenlasteneming van schade en diefstal**

Myleez app

DISCLAIMER

*Isuzu Private Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Isuzu, dat enkel wordt aangeboden aan particuliere klanten (enkel Belgische ingezetenen) via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door de verhuurder, Arval Belgium NV, en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden Private Lease.

De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en aan wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (inclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en het jaarkilometrage. De maandelijkse huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijvingen en interesten, Europese pechverhelping, een vervangwagen van één categorie lager na 24 uur immobilisatie, dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium NV van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen) met een eigen risico ten laste van de huurder (forfaitair bedrag) voor schade, totaal verlies of diefstal van de wagen, en verzekeringen** (BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering).
Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: brandstof en verkeersboetes. De CO2-waarden zijn eveneens indicatief en afhankelijk van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens. Aan het einde van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

**De BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering zijn in de leaseprijs inbegrepen wanneer ze via Arval Belgium NV als nevenverzekeringstussenpersoon worden afgesloten. U kunt deze verzekeringen echter ook afsluiten bij een verzekeraar naar keuze. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.
De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of importeur en van de gekozen configuratie.

Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie in deze catalogus. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.

Verantwoordelijke uitgever: Isuzu Benelux – Pierstraat 229, 2550 Kontich, België, BE 0866 701 037, www.isuzu.be, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.