Operationele leasing

WAAROM KIEZEN VOOR OPERATIONELE LEASING?

Kiezen voor operationele leasing, dat is kiezen voor gemoedsrust, dankzij: een vaste maandelijkse huurprijs zonder voorschot, inclusief een volledig dienstenpakket en één aanspreekpunt voor al uw vragen.

 

HOE WERKT HET?

U configureert de wagen naar uw persoonlijke behoeften en budget. Vervolgens kiest u een jaarlijks aantal kilometers en een looptijd, afgestemd op uw rijgewoonten. Wij onderhandelen de bestelling en regelen het papierwerk rond de inschrijving en de verzekeringen. Daarnaast zorgen we voor eventuele herstellingen en ontfermen we ons ook over de pechverhelping in Europa. Kortom, wij beheren alle diensten omtrent het gebruik van de wagen voor u.

 

KIEZEN VOOR OPERATIONELE LEASING*, DAT IS KIEZEN VOOR EEN ZORGELOZE MOBILITEITSOPLOSSING!

DEZE DIENSTEN ZIJN STANDAARD INBEGREPEN IN JOUW CONTRACT

OPERATIONELE LEASING

EEN GEPERSONALISEERDE AUTO

VASTE MAANDELIJKSE HUURPRIJS

ONDERHOUD EN REPARATIE*

EUROPESE PECHVERHELPING*

ZOMERBANDEN*
Winterbanden kunnen toegevoegd worden aan het contract

VERVANGWAGEN*

VERZEKERINGEN
(BA-verzekering, rechtsbijstandsverzekering en bestuurdersverzekering)**

TENLASTENEMING VAN SCHADE EN DIEFSTAL**

MYLEEZ APP

DISCLAIMER

*Isuzu Lease is een operationeel leasingproduct van het merk Isuzu, dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium NV, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.

De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, het design en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en het jaarkilometrage. De maandelijkse huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijvingen en interesten, Europese pechverhelping, een vervangwagen van één categorie lager na 24 uur immobilisatie, dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium NV van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen) met een eigen risico ten laste van de huurder (forfaitair bedrag) voor schade, totaal verlies of diefstal van de wagen, en verzekeringen** (BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering).
Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: winterbanden, brandstof en verkeersboetes, btw. De CO2-waarden zijn eveneens indicatief en afhankelijk van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens. Aan het einde van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

**De BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering zijn in de leaseprijs inbegrepen wanneer ze via Arval Belgium nv als nevenverzekeringstussenpersoon worden afgesloten. U kunt deze verzekeringen echter ook afsluiten bij een verzekeraar naar keuze. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en van de gekozen configuratie.

Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie in deze catalogus. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.

Verantwoordelijke uitgever: Isuzu Benelux – Pierstraat 229, 2550 Kontich, België, BE 0866 701 037, www.isuzu.be, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.