Events

U bent hier

ISUZU events

Ook de ISUZU-verdelers organiseren enorm veel evenementen.

Check zeker onze Facebook-pagina om te kijken wat er gebeurt in uw buurt!

Covid-19 update!

29 februari tot 29 februari
Omwille van de coronamaatregelen zijn onze events tijdelijk uitgesteld. Wij houden u op de hoogte wanneer u ons opnieuw kan bezoeken op de events. Tot dan!

Hunting Expo 2019

Flanders Expo, Maaltekouter 1 -Gent
25 april tot 27 april
Van 26 tot en met 28 april 2019 zal HUNTING EXPO in Flanders Expo in Gent doorgaan. Ideaal voor de echte liefhebbers van de jacht! Er zullen verschillende demonstraties plaatsvinden. Bovendien is deze beurs een bron van info betreffende de valkerij en de jacht. Kom zeker onze stand met de nieuwe ISUZU D-Max bezoeken!

Flanders Horse Expo 2019

Flanders Expo, Maaltekouter 1 -Gent
21 februari tot 23 februari
Flanders Horse Expo is de grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber. En daar mag ISUZU natuurlijk niet ontbreken! Op de 12e editie van het grootste en meest diverse paardenfestival van de Benelux kan u weer rekenen op een combinatie van expo, vorming, spektakel, en competitie.

Autosalon - Brussels Motor Show 2019

Brussels Expo, Belgiëplein 1 - Brussel
18 januari tot 27 januari
In januari 2019 zijn alle ogen gericht op de heizelpaleizen waar de 97ste editie van het Autosalon zal doorgaan! ISUZU lanceert het nieuwe model D-Max en een gelimiteerde serie, de D-Max Fury! Bezoek onze stand(3.12) !

Demo Groen

Park Van Laken
08 september tot 10 september
Demo Groen is de grootste Belgische demonstratie van materiaal voor tuin en groene zones, sportvelden en stadsreiniging.

Green 2018

Flanders Expo, Gent
01 september tot 03 september
Green, vroeger Green Expo, is hét evenement voor de groenprofessional!

Foire de Libramont 2018

Libramont Exhibition et Congress
26 juli tot 29 juli
De beurs van Libramont is een reusachtige tentoonstelling in openlucht voor landbouw, bosbouw en agrovoeding die elk jaar meer dan 220.000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken verwelkomt op een terrein van 300.000 m². Zoals elk jaar, is ook ISUZU aanwezig op de beurs en op het 4x4 terrein!

Hunting Libramont 2018

Libramont Exhibition et Congress
20 april tot 22 april
Hunting Libramont is dé beurs voor jagers met een passie voor wild, jacht en natuur! Wij schenken u en uw partner graag een ticket ter waarde van € 10 per persoon. Scroll snel naar beneden op onze homepage naar "PROMO" om uw gratis tickets te ontvangen of klik op deze link! https://www.cognitoforms.com/IsuzuBenelux/HuntingLibramont

Flanders Horse Expo 2018

Flanders Expo, Maaltekouter 1 -Gent
22 februari tot 24 februari
Flanders Horse Expo is de grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber. En daar mag ISUZU natuurlijk niet ontbreken! Op de 10e editie van het grootste en meest diverse paardenfestival van de Benelux kan u weer rekenen op een combinatie van expo, vorming, spektakel, en competitie.

Autosalon 2018

Brussels Expo, Belgiëplein 1, Brussel
11 januari tot 20 januari
In januari 2018 zijn alle ogen gericht op het heizelpaleis waar de 96ste editie van het autosalon zal plaats vinden. Kom zeker de stand van ISUZU bezoeken (nr 4.01)!

Agribex 2017

Brussels Expo, Belgiëplein 1, Brussel
04 december tot 09 december
Agribex is dé internationale beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groene zones. Het is de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorziening in België.

MobiliteitsRAI 2017

RAI Amsterdam, Europaplein, Amsterdam
18 oktober tot 20 oktober
De MobiliteitsRAI is een geheel nieuw zakelijk platform voor alle professionals in de mobiliteitsbranche. Kom zeker een kijkje nemen op de ISUZU-stand!

Werktuigendagen 2017

Heurne, Oudenaarde
23 september tot 24 september
Wij nodigen u graag uit op 23 en/of 24 september 2017 op de Werktuigendagen! De Werktuigendagen vinden weer plaats te Heurne in Oudenaarde. Wij schenken u en uw partner graag een ticket ter waarde van € 13 per persoon. Schrijf u snel in voor 21 september 2017 en neem een kijkje op onze stand (nr. 141)! Inschrijven kan via het formulier bij promo's op de homepage onderaan. Voor meer info, neem een kijkje op www.werktuigendagen.be Tot dan!

Matexpo 2017

Matexpo 2017
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216 - Kortrijk
05 september tot 09 september
Kom zeker de ISUZU-stand bezoeken op Matexpo! In een bouwomgeving waar trek- en laadcapaciteit belangrijk is, voelt de D-Max zicht op zijn best! MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Hier vind je alles van machines voor bouw, recyclage, burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling, milieu en reiniging. Blikvanger is een MATEXPO Demozone van meer dan 3ha waar de bezoeker voortdurend live demonstraties ziet en zelf machines kan testen. Kom zeker eens een kijkje nemen bij ISUZU!

4x4 evenement Lions Club Tielt vzw

4x4 evenement Lions Club tielt vzw, Brugsesteenweg 170 -Pittem
25 juni tot 25 juni
Op zondag 25 juni 2017 organiseert Lions Club Tielt vzw op de terreinen van de Steenbakkerij Egem te Egem-Pittem voor de 18e keer een 4x4 evenement. Sinds 2009 is dit het enige overblijvende groot 4x4 evenement in België waar ook quadrijders aan kunnen deelnemen. 4x4 liefhebbers van het binnen- en zelfs het buitenland komen hier naartoe. Via roadbooks met onderscheid tussen Off Road en SUV, kunnen de deelnemers verschillende parcours op onverharde wegen in de streek afleggen, die hen telkens na anderhalf uur terug naar het expo-dorp leiden.

Hunting Expo 2017

Flanders Expo, Maaltekouter 1 -Gent
20 april tot 22 april
Op 21, 22 en 23 april 2017 zal HUNTING EXPO in Flanders Expo in Gent doorgaan. Ideaal voor de echte liefhebbers van de jacht! Er zullen verschillende demonstraties plaatsvinden waaronder weapon engraving. Bovendien is deze beurs een bron van info betreffende de valkerij en de jacht. Kom zeker onze stand met de nieuwe ISUZU D-Max bezoeken!

Open Testdagen

bij al de ISUZU-verdelers!
19 april tot 23 april
ISUZU organiseert Open Testdagen in april! Houd zeker onze website in het oog voor meer informatie.

Flanders Horse Expo 2017

Flanders Expo, Maaltekouter 1 -Gent
23 februari tot 25 februari
Flanders Horse Expo is de grootste beurs voor ruiter, menner, fokker en paardenliefhebber. En daar mag ISUZU natuurlijk niet ontbreken! Op de 10e editie van het grootste en meest diverse paardenfestival van de Benelux kan u weer rekenen op een combinatie van expo, vorming, spektakel, en competitie.

Autosalon - Brussels Motor Show 2017

Brussels Expo, Place de Belgique 1 -Brussels
13 januari tot 21 januari
Het is weer zover! Van 14 tot en met 22 januari kunt u onze stand komen bezoeken op het autosalon in Brussels Expo! De nieuwe D-Max 1.9L zal hier in première gaan! Uiteraard horen hier ook saloncondities bij! Laat zeker een offerte maken op maat en kom kijken wat de mogelijkheden zijn! U kan ons terugvinden in Paleis 9. ISUZU stelt op de Brussels Motor Show een belangrijke première voor. De gloednieuwe D-Max bouwt verder op de bestaande succesformule: een grondig hertekend design, kracht in overvloed, en een nieuwe motor gekoppeld aan nieuwe versnellingsbakken.